Konsert

Fadofestivalen: Ricardo Ribeiro

En av Portugals største fado-sangere kommer til Bergen og USF!

Sardinen USF
Tirsdag 5. mai kl. 20.00
Kr 380
Billetter til salgs ved inngangen og i forsalg via denne lenken:
http://www.filmweb.no/kinoer/sjoborg/article1216397.ece

Eventuelle spørsmål om billettkjøp må rettes til arrangøren på telefon 909 79 099 eller post@fado.no.

En av Portugals største fado-sangere besøker Norge i forbindelse med Fadofestivalen 2015.
Ricardo Ribeiro fra Lisboa ble tidlig fanget av fadoen og har gått gradene med undervisning og inspirasjon fra fadoens læremestre. Han synger i tradisjonell stil og er spesielt influert av legenden Fernando Mauricio. Det kommersielle gjennombruddet, kom i 2004 med den populære «Quando Se Gosta de Alguém," en sang på samleplaten A Tribute to Amália Rodrigues. Senere på året kom hans første solo-album. Utgivelsen ga ham den pretisjefylte utmerkelsen Prémio Revelação Masculina da Fundação Amália Rodrigues in 2005. Etter enda to album og medvirkning i to filmer er Ricardo Ribeiro en stor profil i fado-verdenen og etterspurt som gjesteartist og samarbeidspartner til mange musikalske prosjekter både i og utenfor Portugal.
De store bransjemagasinet Songlines ga 4 av 5 stjerner og uttalte om hans siste plateutgivelse:  “With 'Largo da Memória' Ricardo Ribeiro confirms himself as one of the most distinctive artists in the new wave of Fadistas”.

Vi er heldige som får oppleve denne sangeren og musikerne hans på en scene i Norge. Det er Fadofestivalen som arrangerer konsertene og billettene er etterspurte - det anbefales å kjøpe på forhånd.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.