Konsert

Colin Stetson & Sarah Neufeldt

Hatten av for duosensasjon!

Sardinen USF
Fredag 24. april
Dørene åpner kl. 20.00 / konsertstart kl. 21.00
Kr 200 / 170 / 100
Billettsalg ved inngangen og forsalg på Ticketco.no

Kun unummererte plasser.

18 års aldergrense (Vergeskjema tilgjengelig i døren)
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under det gitte arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

COLIN STETSON saksofonar /SARAH NEUFELD bratsj

Colin Stetson har du nok høyrd som saksofonist bak Bon Iver, Arcade Fire eller Tom Waits. Åleine tar han hornet på nye og ukjende eventyr der du fånyttes ser etter loopboksen før du innser at han lager alle lydane i sanntid heilt sjølv. Med sirkelpust, gigantiske lunger og sjølvutvikla instrumentteknikk framfører han musikk som går frå rått til hypnotisk. Saman med Sarah Neufeld frå Arcade Fire utforskar dei duformatet i eit melodisk og meditativt perspektiv.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.