Møte

Brak: Feedback

Brak sine musikk- og profilpanel gir feedback til musikere som vil nå ut med sin musikk

Onsdag 8. april
USF Verftet, møterommet
Påmelding til Brak

Meld deg på Feedback for å få en unik mulighet til å ta et kvantesprang i din musikalske karriere. Seks kompetente fagpersoner vil studere deres musikalske univers, analysere deres profil og kommunikasjon og gi konstruktive, positive og konkrete tilbakemeldinger på hva dere bør gjøre for å nå ut bedre med deres musikk, få flere fans og finne de riktige samarbeidspartnerne.
Musikkpanelet: Ruben Nesse, Iver Sandøy, Thomas T. Dahl
Profilpanelet: Karen Sofie Sørensen, Lasse Kinden Endresen + tba

Workshop i forkant av Feedback
Torsdag 26. mars kan du få sjansen til å jobbe med profilen i forkant av Feedback for å unngå tilbakemelding på enkle ting. André i Brak vil gå gjennom din profil og komme med anbefalinger før profilen videresendes til panelet for gjennomgang. Workshopen er valgfri, men anbefales for de som vil delta på Feedback.

Kryss av for workshop i påmeldingskjema om du ønsker å bli med.

Påmelding: Det er bare 7 plasser – så vær tidlig ute! Artistene som får plass blir plukket etter sjangervariasjon og materialet grundig gjennomgått av tilbakemeldingspanelene i forkant av arrangementet.

Påmelding er gratis for alle Brak-medlemmer.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.