Scenekunst

BIT TEATERGARASJEN: Lisa Lie - PONR Blue Motell

Hvis du har sansen for teater, popkultur, TV, samtidskunst eller ekstremsport, så ta inn på Blue Motell. Det ligger akkurat der skipene faller over kanten på vår firkantede og flate verden, ned i en gapende kjeft.

Studio USF
Fredag 24. april
Lørdag 25. april
Søndag 26. april
Kl. 19.00 alle dager
Billettsalg ved inngangen og forsalg Ticketco.no

Lisa Lie kaller selv sitt siste verk for en krysning mellom shamanistisk innvielsesrituale og europeisk dannelsesreise. Hun har fått med seg en rekke kunstnere som sammen har samlet drømmer fra alle slags verdener og dimensjoner. Her møter vi karakterer fra tegneserier og eventyr, gamle avdøde filosofer, seriemordere og selvmordsofre. Forestillingen ser på eskapisme som en positiv strategi og som progressiv kollektiv bevegelse.
Blue Motell er et landskap og scenen er et sted hvor alt er vesentlig og av betydning til alle tider, et sted hvor bare det abstrakte og det irrasjonelle blir tatt seriøst. Hvor kommer drømmene fra? Hvor er du når du drømmer? Du er jo der i drømmen, og det kan ikke være mindre virkelig enn når du er våken.

Lisa Lie er manusforfatter på Dramatikkens hus. Hun har arbeidet under platformen Pony of No Return siden hun lagde operaen Ad Undas – Solaris for Den Norske Opera, basert på Øyvind Rimbereids tekst Solaris korrigert. BIT Teatergarasjen har vist flere av hennes arbeider i duoen Sons of Liberty, med Stina Kajaso.
www.lisalie.no

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.