Konsert

BETH HART - UTSOLGT

UTSOLGT - Stemmen hennes har berørt gitarlegendene Jeff Beck, Slash, Joe Bonamassa og Buddy Guy så mye at de har invitert henne med på innspillinger og på scenen. Support: Marie Kristin Dale

Røkeriet USF
Fredag 27. november
Dørene åpner kl. 19.00 / konserstart kl. 20.00
KONSERTEN ER UTSOLGT
Kr 400, forsalg Billettservice.no
Vergeordning for de under 18 år
Last ned informasjon og vergeskjema her

Beth Hart låter bedre enn noensinne på det kommende albumet 
Better Than Home, som har utgivelsesdato 13. april. Når hun synger reiser nakkehårene seg, hjertet slår et ekstra slag og tiden stopper opp. Magasinet American Songwriter traff spikeren på hodet med beskrivelsen sin:“Beth’s throaty voice...she uses that powerful instrument to best effect on dramatic, arena filling ballads.”

Beth Hart har gjort en rekke storartede konserter i Bergen, sist sammen med Joe Bonamassa sommeren 2013, foran nærmere 5000 publikummere på Plenen på Bergenhus Festning.

Better Than Home er Beth Harts mest selvutleverende utgivelse så langt. Hun borer seg dypt ned i både sjelen og hjertet og henter opp smerte, sorg, familietragedier og indre demoner. Men hun forteller også om hvordan hun har lykkes med å håndterer problemene sine, og under den prosessen oppdaget det vakre i livet.

Ingenting beskriver dette bedre en disse linjene fra tittelsporet Better Than Home:
I can feel my body breathing, I can feel my heart movin’ fast
I am not afraid or lonely, I am not chasing the gost of the past

Albumet er en grundig vårrengjøring av fortiden der hun tar vare på det positive og ser mot framtiden.  Eller som Beth Hart selv uttrykker det; “Jeg er omgitt av kjærlighet og de ter mer enn jeg noen gang har våget å drømme om”.

Better Than Home beskriver ikke utelukkende problemene Beth Hart har støtt på, men fokuserer på det positive som alltid vært til stede i livet hennes. Det å akseptere at foreldrene er som de er, hvor mye hun setter pris på mannen Scott, det å våge å ta angsten ved hornene og til sist finne en måte å forvandle denne innsikten til musikk. Better Than Home er et rørende og personlig album fra en artist som har funnet en måte å la sin indre stemme uttrykke seg gjennom sin ytre.

Stemmen hennes har berørt gitarlegendene Jeff Beck, Slash, Joe Bonamassa og Buddy Guy så mye at de har invitert henne med seg på innspillinger og på scenen. Siden gjennombruddet med L.A. Song (Out Of This Town) på slutten av 90-tallet har hun sluppet et titall album og vært nominert til en Blues Music Award to ganger for utgivelsene Don’t Explain og Seesaw som hun gjorde sammen med Joe Bonamassa. De to utgivelsene nådde også 1. og 3. plass på Billboards Blues Album Charts. I 2013 fikk hun æren av å hylle Buddy Guy på The Kennedy Center Honors Special og mottok stående ovasjoner fra blant annet Barack og Michelle Obama.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.