Konsert

ANE BRUN - DIRECTIONS TOUR 2015

Nytt album kommer i september og deretter er det turné i hele Europa

Røkeriet USF
Torsdag 29. oktober
Dørene åpner kl. 19.00 / konsertstart kl. 20.00
Supportband
Kr 415 / 365
Forsalg Billettservice.no
Billettsalg starter 13. mars
Vergeordning for de under 18 år - info og skjema til nedlasting her

Singelen "Directions" karakteriseres av dramatiske pauker, subtile pianolinjer og kontrabass, sammen med Anes stemme som glir engleaktig gjennom et rikt musikalsk landskap.

Kommende album og singelen «Directions» er produsert av Ane Brun og Tobias Fröberg, og spilt inn med musikerne fra turneen som strakk seg over store deler av 2013:

Bassist Dan Berglund (Tonbruket, tidligere medlem i Esbjörn Svensson Trio), pianist Martin Hederos (Tonbruket, The Soundtrack Of Our Lives), trommis Andreas Werliin (Wildbirds & Peacedrums) och gitarist Johan Lindström (Tonbruket). På denne singelen får de selskap/akkompagneres av John Eriksson (Peter, Björn & John) på timpani og Ola Hultgren på perkusjon.

"Directions" er en pekepinn på hvilken vei Ane Brun har tatt med det kommende albumet. I store deler av låtmaterialet utvikler hun videre den rytmiske retningen som var sentral på flere av låtene på hennes forrige album. I likhet med singelen kommer det kommende albumet til å være mer ekstrovert enn Brun tidligere produksjoner. Før arbeidet med platen begynte vendte hun tilbake til musikk som hadde stor betydning for henne i tenårene og i tjueårene. 

- Jeg har en spotify-liste med musikk som DJ Shadow, DJ Crush og masse fantastisk trip hop, jazz og elektronika. Jeg hørte igjen på alt dette og prøvde å tenke over hva det var jeg likte med det. Jeg hørte også på en del Charles Mingus og Duke Ellington, jazz som jeg er vokst opp med. Den rå sounden som enkelte av de albumene har og som trolig inspirerte en del av 90-tallets trip hop album. Jeg ville at min stemme skulle flyte over beaten denne gangen.

www.anebrun.com

Ane Brun Facebook

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.