Konsert

Alexander Hawkins Trio

«The pre-eminent UK avant-jazz keyboardist of his generation» (Jazzwise)

Sardinen USF
Fredag 10. april
Dørene åpner kl. 20.00 / konsertstart kl. 21.00
Kr 200 / 170 / 100
Billettsalg i døren og forsalg på Ticketco.no

Vergeordning for de under 18 år: Vergeskjema tilgjengelig i døren.
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Kun unummererte plasser.

«Unlike anything else in modern, creative music.»

ALEXANDER HAWKINS piano / NEIL CHARLES bass / JON SCOTT drums

Den sjølvlærte pianisten, organisten og komponisten Alexander Hawkins er det nye stjerneskotet i det britiske samtidsjazzmiljøet, og som bandleiar og låtskrivar er han distinkt og underhaldande. Når han ikkje opptrer åleine eller med trioen sin, jobber han tett saman med Louis Moholo-Moholo, Mulatu Astatke, Joe McPhee og Evan Parker. «The pre-eminent UK avant-jazz keyboardist of his generation». (Jazzwise)Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.