Konsert

KROKOFANT

Nyprog med kjærleik til 70-talet. I samarbeid med Blastfest.

Sardinen USF
Fredag 20. februar
Dørene åpner kl. 20.00 / konsertstart kl. 21.00
Billetter kr TBA
Forsalg på Ticketco.no


OM HASSLAN gitar / AXEL SKALSTAD trommer / JØRGEN MATHISEN saksofon

Hardkokt improvisasjon oppå rock. Nyprog med kjærleik til 70-talet. Eksplosiv jazz som er vekselvis fri og strukturert. Musikken er inspirert av Mahavishnu Orchestra og King Crimson, men også kompromisslause energiutladingar a la Peter Brötzmann. Tom Hasslan og Axel Skalstad er frå Kongsberg, begge har vunne Kongsberg Jazzfestival sitt rekrutteringsstipend tidlegare og seglar opp som to kjempetalent i norsk musikk. Jørgen Mathisen (The Core, Zanussi 5, Humvee) er kjend som ein av landets fremste saksofonistar. «Med gitar, trommer og saksofon viser de hvordan progtradisjon kan fornyes og revitaliseres. Krokofant vet hvordan man vinkler et riff og gir det egenverdi. Det låter tøft, smart og troverdig.» (Aftenposten)

https://soundcloud.com/krokofant

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.