Film

HUFF: Jim Jarmusch' Only Lovers Left Alive

Filmklubben Huff for de fra 15 år presenterer 122 minutter vampyrfilm i ekte Jarmusch-stil

Cinemateket USF
Mandag kl. 19.00
Kr 40
Obligatorisk medlemsskap kr 50
Salg av billetter og medlemsskap i kassen like før visning

Only Lovers Left Alive gjennoppfinner vampyrsjangeren som et hypnotisk innblikk, i det som må være tidenes mest velfungerende, århundre-omspennende forhold, i ekte Jarmusch-stil. Adam (Tom Hiddleston) sitter fast i en melankolsk eksistensialisme i Detroits urbane jungel der han samler på vintage-gitarer komponerer sær musikk og kontemplerer å gjøre slutt på sitt århundre-lange liv. Heldigvis kommer sjelevennen/den store kjærligheten Eve (Tilda Swinton som bleik, kultivert, dødsengel/stilfull reinkarnasjon av Matrix Reloaded-tvillingene) til unnsetning fra Tanger for å namedroppe diverse av historiens mest kjente kulturelle skikkelser/bestevenner, lære Adam å sette pris på livet og tilværelsen i det 21-århundre igjen, og lage ispinner av toppkvalitets blod.


Lenke til FB event

Regi: Jim Jarmusch. USA 2013. Medvirkende: Tilda Swinton, Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, John Hurt. m.fl. Språk: Engelsk tale, norske undertekster. Varighet: 122 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.