Konsert

Cody Simpson

Den australske popsensasjonen er tilbake i Norge for to konserter. Sist sommer ble konserten på Sentrum Scene utsolgt på én time!

Røkeriet USF
Søndag 26. april 2015
Dørene åpner kl. 18.00 / konsertstart kl. 19.00
Fri aldersgrense
Kr 320. Forsalg Billettservice.no.

Den australske popsensasjonen Cody Simpson kommer tilbake til Norge i april og gjør to konserter, i Bergen 26. april og i Stavanger 27. April. Da han spilte i Oslo i fjor sommer ble konserten på Sentrum Scene utsolgt i løpet av én time.

Etter å ha gitt ut to album på ett av de store internasjonale plateselskapene har Cody Simpson valgt å gå videre uten et stort selskap i ryggen. Hans tredje album heter passende nok ”Free”, og gis ut på hans eget selskap Coast House Records.
Det nye albumet har et mer organisk og akustisk preg, ikke ulikt artister som Jack Johnson og John Mayer. ”This is the beginning of a long musical journey for me," sier Cody om den nye hverdagen. "I’m sticking to my guitar. I know who I am. I know where I’m headed, and that’s all I have to say.”

Den første singelen fra albumet heter «Flower». Et morsomt poeng her er at Miley Cyrus har stått for coveret på singelen!

Med over over 7 millioner følgere på Twitter, 8 millioner på Facebook and et mer enn anstendig antall millioner YouTube-visninger, har Cody Simpson i løpet av kort tid blitt en særdeles populær artist.

Cody begynte å spille inn låter hjemme på gutterommet sommeren 2009, og lastet de opp på YouTube. I tillegg til sine egne låter la han ut versjoner av ”I'm Yours” av Jason Mraz, ”Cry Me a River” og ”Señorita” av Justin Timberlake og ”I Want You Back” av The Jackson 5. Da startet snøballen å rulle! Ikke ulikt karrierestarten til en viss Justin Bieber, som han for øvrig deler management med.

 Tross sin unge alder har han allerede produsert en rekke store hits; som blant annet “All Day”, “iYiYi” ft. Flo Rida, “On My Mind” og “Summertime”.

”Albumet Surfers Paradise” kom i 2014. Cody var med på å skrive alle låtene på albumet. Albumet inneholder megahiten “Pretty Brown Eyes”.

 Les mer om det nye albumet her

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.