Konsert

BAJAZZ: Tanzmacher kl. 15

En forestilling med musikk og dans for barn mellom 2 og 10 år

Sardinen USF
Søndag 1. mars
Dørene åpner ca. 14.50 / konsertstart kl. 15.00
Kr 50 (gratis for barn under 2 år)
Billettsalg ved inngangen og forsalg på Ticketco.no

EVA PFITZENMAIER vokal og keyboard / STEPHAN MEIDELL gitar / ØYVIND HEGG-LUNDE trommer / KAREN EIDE BØEN dans

Tanzmacher er et Bergensbasert band som improviserer for barna sammen med en danser på en ukonvensjonell måte. De har et kunstnerisk fokus og engasjement som lokker med seg barna inn i en eventyrverden av spennende lyder, rytmer og bevegelser. Forestillingen er laget for barn mellom 2 og 10 år.

 Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.