Kunst

UTSTILLINGSÅPNING: LILLIAN PRESTHUS, video

Et nytt videoprosjekt av Lillian Presthus. NB: Kort visningstid!

Velkommen til utstillingsåpning i Visningsrommet USF
torsdag 22. januar kl. 19.00.

Fredag 23. januar kl. 12.00 - 18.00
Lørdag 24. januar kl. 12.00 - 18.00
Søndag 25. januar kl. 12.00 - 18.00

Lillian Presthus har i en årrekke arbeidet med ulike kunstprosjekter som kretser rundt tema som minner og  identitet. I denne utstillingen som har tittelen "Meg" viser hun selvportretter som video og stillbilder fra film.

Se også kunstnerens egen nettside

 

 

 

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.