Kunst

UTSTILLING: LILLIAN PRESTHUS, video

Et nytt videoprosjekt av Lillian Presthus. NB: Kort visningstid!

Visningsrommet USF
Utstillingsåpning torsdag 22. januar kl. 19.00.

Vises
Fredag 23. januar kl. 12.00 - 18.00
Lørdag 24. januar kl. 12.00 - 18.00
Søndag 25. januar kl. 12.00 - 18.00

Lillian Presthus har i en årrekke arbeidet med ulike kunstprosjekter som kretser rundt tema som minner og  identitet. I denne utstillingen viser hun selvportretter som video og som stillbilder fra film.

Se også kunstnerens egen nettside

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.