Konsert

THE NELS CLINE SINGERS

Skakk og skeiv jazz frå ein ekte stilskapar - NB: ingen vokalister her!

Sardinen USF
Fredag 6. mars
Dørene opner kl. 20.00 / konsertstart kl. 21.00
Billetter kr 200/170/110
Forsalg Ticketco.no

NELS CLINE gitar / SCOTT AMENDOLA trommer / CYRO BAPTISTA perkusjon, vokal / TREVOR DUNN bass

Jazzpønkgitarist Nels Cline har hatt ein høg profil sidan han vart medlem av Wilco, og dukker stadig opp når Spin og Rolling Stone lagar ‘greatest guitarist’-lister, men det er i sine eigne prosjekt han verkeleg får vist seg fram. Med sine Singers (utan ein einaste vokalist) spelar han skeiv jazz og dissonant rock, innimellom vakre melodiar og kule groover, innimellom ambiente landskap og effektfyllt galskap.

«Macroscope is the Nels Cline Singers´ most expansive, approachable album yet.» – Los Angeles Times

NB: For Fender-feinschmeckere og Jazzmaster-venner spesielt: Hør Cline spille på og snakke om sin elskede Jazzmaster 59' på Youtube her.

Nels Cline webside

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.