Konsert

KEKKO FORNARELLI

Middelhavet møter Skandinavia i eit heilt nytt prosjekt med to av dei fremste italienske improvisatorane i bransjen

Sardinen USF
Fredag 13. februar
Dørene åpner kl. 20 // konsertstart kl. 21.00
Kr 200/170/110
Forsalg Ticketco.no
Kun unummererte plasser.

KEKKO FORNARELLI tangentar / WALTER BELTRAMI elgitar / MATS EILERTSEN kontrabass / ROBERT MEHMET IKIZ trommer

Nytt band, men kjende namn. Middelhavet møter Skandinavia i eit heilt nytt prosjekt med dei to fremste italienske improvisatorane i bransjen. Skandinavisk rytmeseksjon er representert ved Mehmet Ikiz, kjend frå Nils Landgren Funk Unit og Cecilie Nordby, og vår eigen Mats Eilertsen frå mellom anna Tord Gustavsen Ensemble og The Source. Saman skaper dei intim new wave jazz, forankra i europeis tradisjon, med fønvind frå aust.

18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren)
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under det gitte arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.