Konsert

GIG-AKADEMIET MED AUDUN KLEIVE

Unge studenter fra jazzlinjen møter en profesjonell musiker i samspill

Sardinen USF
Torsdag 12. februar
Dørene åpner kl. 20 / konsertstart kl. 21
GRATIS ADGANG

Jonas Hamre – saksofon / Håvard Netland – keyboard / Cato Lyngholm – trommer / Audun Kleive – trommer, elektronikk.

På GIG-Akademiet inviteres etablerte musikere til å spille med morgendagens jazznavn. I kveld møter tre unge musikere fra jazzlinja en slagverker som har preget norsk jazz i over 30 år. Audun Kleive er en inspirasjonskilde for en hel generasjon unge jazzmusikere og en fantastisk trommeslager. Ordningen har kommet i stand som et samarbeid mellom Vestnorsk Jazzsenter og Griegakademiet.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.