Scenekunst

BIT TEATERGARASJEN: KATE MCINTOSH - ALL EARS

Om intelligens, hukommelse og drømmer

Studio USF
Fredag 6. mars kl. 19.00
Lørdag 7. mars kl. 19.00
Kr 240/140
Forsalg Ticketco.no

Gjennom opptak/sampling av uanselige, hverdagslige lyder og en subtil appell til publikums selvbevissthet og muligheten for å være en annen, vekker Kate McIntosh en skjerpet lydhørhet og et ekte engasjement hos publikum.

Som den fødte historiefortelleren hun er, tar hun oss med enkle grep gjennom lignelser om økosystemer og byplanlegging. Spøk om politikk og gruppedynamikk veksler fra smart og tørr britisk humor over i overraskende innsikter. Bak reiser de store spørsmålene seg: hvem er vi uten hverandre? Hvordan kan vi komme sammen? Og hva kreves det for at vi kollektivt skal kunne endre retning som samfunn?

 Drivkraften bak All Ears er en slags fascinasjon både for ødeleggelse og oppbygging, mening og vissvass, helhet og fragment, lek med publikum og kjærlighet til teatrale bilder. En vittig og klartenkt forestilling som balanserer på en sylskarp egg mellom eksperiment og underholdning.

Kate McIntosh har engasjert et europeisk publikum med sitt allsidige kunstnerskap siden midten av 2000-tallet. Hennes arbeider er en utsøkt mixtur av forskjellige sjangre, som teater, kabaret og standup, av og til med en liten dæsj vitenskap eller filosofi. Og hun presenterer det alltid med en elegant avvæpnende og sterk tilstedeværelse.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.