Konsert

BAJAZZ: SUPERSONICS

Supersonicsforestillingen fra London Jazzfestival til Sardinen

Sardinen USF
Søndag 22. mars
Dørene åpner kl. 13.00 / konsertstart kl. 14.00
KR 50
Barn under 2 år gratis
Forsalg av billetter her

The Geordie Approach er en trio bestående av de Stavanger-baserte musikerne Petter Frost Fadnes (as) og Ståle Birkeland (tr), som har slått seg sammen med den engelske gitaristen, geordien (fra Newcastle) Chris Sharkey. Debutalbumet `Why Eye ́ ble gitt ut på det franske selskapet Bruce ́s Fingers i august 2007, og plate nummer to, ’Inatween’, ble sluppet på samme selskap i 2013. Begge platene er blitt spilt på flere radiostasjoner i Norge, Storbritannia og Canada, og har mottatt svært gode kritikker internasjonalt.

Tidligere har trioen produsert en forestilling for barn som het Bråkebøtta – som de har turnert med i skolesystemet i mange år. Forrige uke møttes de til sin første øvingsperiode for den nye forestillingen Supersonics. Den lages på bestilling fra Vestnorsk Jazzsenter med støtte fra Rogaland Fylkeskommune

"Ideen rundt Supersonics bygger på musikk som lekende fenomen, hvor vi ved hjelp av improvisasjon hele tiden prøver å få frem store ytterpunkter. Hele forestillingen er faktisk bygget opp rundt en søt litt nasjonalromantisk melodi som blir kvernet om til forskjellige stilarter, lydlandskap og stemninger. Samtidig forsøker vi å konstant opprettholde høy musikalsk intensitet, snakker nesten ingenting, og har lagt oss på en nokså hektisk, energisk stil med innslag av psudo-rockekonsert-stemning. Mange barneforestillinger har en nokså ’laidback’, ’koselig’ stil, og vi forsøker i så måte å presentere en kontrast til det" - Petter Frost


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.