Konsert

Arto Lindsay & Paal Nilsen Love

Kraft og finesse - vakker støy

Sardinen USF
Fredag 23. januar
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Kr. 200/170/100
Forsalg Ticketco.no

Kraft og finesse, vakker støy. Det virker uforenelig, men i denne duoen finner vi planetens kanskje fineste sjonglører, i et sam- og motspill som kanskje er karrierehøyden så langt. Det er både gøy og skummelt å høre; den vakre snakkesynginga til Lindsay i kontrast til maskingeværet hans.
Nilssen-Loves unike rytmiske og melodiske trommer som styrer, sporer av, følger og bygger spennende konstruksjoner. Helt klart på kanten!

Kultgitaristen Arto Lindsay, kjent fra band som Lounge Lizards, Golden Palominos, og samarbeid med John Zorn, gjester Norge i et samarbeid mellom nyMusikk, Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design, Nasjonal jazzscene og Bergen jazzforum. Under dette besøket skal han også ha samtale på nyMusikks «Off The Page» og ha performance med Karl Holmqvist på Museet for samtidskunst i Oslo.

Arto Lindsay – gitar, vokal, Paal Nilssen-Love – trommer


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.