Konsert

Admiral P + Jaa9 & OnklP

Røkeriet USF
24. april
Dørene åpner kl. 20.00 / konserstart kl. 21.00
Kr 300 / 250
Forsalg Billettservice.no

Fredag 24. april blir det en dobbeltkonsert med Admiral P og Jaa9 & OnklP. Hver for seg har disse artistene opplevd stor suksess med en rekke hitlåter - aller senest OnklP - som høsten 2014 fikk en monsterhit med singelen "Styggen på Ryggen" med OnklP & De Fjerne Slektningene. På USF 24. april vil de gjøre hvert sitt sett, og det er vel heller ikke utenkelig at de vil dele scene på et tidspunkt.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.