Konsert

Trondheim Jazzorkester - jubileumskonsert

Fantastiske TJO jubilerer med 15 år som kultivator for norsk jazz

Sardinen USF
Lørdag 17. januar
Dørene åpner kl. 20.00
Konsert kl. 21.00
Kr 200/170/100 forsalg Ticketco.no
Kun unummererte plasser.
18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren)
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under det gitte arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.
Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av medlemskort eller rabattbevis.


Det hele startet med Erlend Skomsvoll sine arrangementer av Chick Corea sin musikk, i Molde, år 2000. Bandet entret scenen som Konsen BigBand, og gikk av som Trondheim Jazz Orchestra. 
Siden den gang har TJO hatt en fantastisk rekke av prosjekter. Alle unike, og skreddersydd for hvert enkelt av dem. TJO har ingen faste medlemmer, og musikken spenner bredt. TJO er et stort band, men tenker som et lite. TJO dyrker individene, improvisasjonen, og samspillet.

Når TJO nå skal feire seg selv lager de en konsert, hvor tre komponister: Ole Morten Vågan, Erlend Skomsvoll og Eirik Hegdal, får boltre seg i et jubileumsorkester bestående av Live Maria Roggen, Espen Reinertsen, Gard Nilssen, Øyvind Brække, Sondre Meisfjord, Eivind Lønning, Marie Solum Gran, Erlend Skomsvoll, Hanna Paulsberg, Ole Morten Vågan, Håkon Mjåset Johansen, John Pål Inderberg, Marianne Baudouin Lie, Adrian Løseth Waade og Eirik Hegdal. Konserten byr også på performance- og matkunstner Bengt Carling. Tor Breivik står for lyddesignet.

Her får vi tilbakeblikk til Ole Morten Vågan sitt fantastiske bestillingsverk under JazzFest i 2014, en forsmak på et kommende prosjekt med TJO og Come Shine, og ny og gammel musikk fra kunstnerisk leder, Eirik Hegdal.
Dette blir en kreativ 3-retter, men med fare for at rettene er mikset sammen til en stor hovedrett.
- Programomtale Nasjonal Jazzscene

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.