Konsert

SABATON

Det er over 4 år siden de turnerte i Norge, men til våren kommer de med Heroes Tour - den største og mest påkostede hittil. Support: Avatar

Røkeriet USF
Lørdag 28. mars
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. TBA
Supportband Avatar
Kr 400 Forsalg Billettservice.no
NB: Fri aldersgrense på galleriet - egen billettlink til de under 18 år her
Billetter i salg fra 15. desember kl. 09.00

Sist sommer gjorde Sabaton stor suksess da de inntok Fredriksten Festning som headliner under Tons Of Rock. Med medbrakt tanks, et forrykende sceneshow og hard rock av ypperste klasse lyktes de der Karl XII mått gi tapt og bite i gresset.
Sabaton har trofaste fans over hele Norge, men har ikke turnert her siden 2010. Så nå er det virkelig på tide! Norge får fire konserter i mars som du ikke vil gå glipp av. Hele verden vil ha en bit av Sabaton nå, så det kan bli lenge til neste gang sjansen byr seg til å se dem på norsk jord.

Heroes-turneen er den største og mest påkostede Sabaton har lagt ut på så langt. Og bandet gleder seg til å ta den til Norge: «Kära Norska vänner! Det var länge sedan vi turnerade Norge och gjorde något mer än Oslo och det känns verkligen rätt i tiden. Heroes tour är den största och mest påkostade turné vi någonsin gjort och såklart skall den också gå till Norge!» Pär Sundström -Sabaton

Avatar Youtube

Sabaton på Facebook

Sabaton webside

Arrangør: Radar Booking

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.