Konsert

HIGHASAKITE

Norges nye superband er ute på ny klubbturné til våren

Røkeriet USF
Lørdag 11. april
Dørene åpner kl. 19.00 / konsertstart kl. 20.00
Kr 350 / 300 (studentpris)
Forsalg Billettservice.no
Vergeordning for de under 18 år - last ned vergeskjema her

2014 har mildt sagt vært et hektisk år for Highasakite. Allerede i februar slapp bandet det bejublede 'Silent Treatment', og siden den gang har de rukket å turnere i USA, Europa, Asia og Australia. Her hjemme i Norge har kvintetten vært ute på to turnéer hvor nesten samtlige konserter har vært utsolgt, i tillegg til en svært travel festivalsommer rundt det ganske land.

Ikke nok med det. Albumet, som ble sluppet i februar, er fortsatt på VG-listen etter hele 41 uker, og det uten å ha vært utenfor listen en eneste gang siden det ble sluppet.

Lørdag 29. november opptrådte Highasakite på P3 Gull, hvor de også var nominert i kategoriene "Årets Live" og "Årets Låt", og mandag 1. desember mottok Highasakite prisen for 'Årets Mest Streamete Norske Album' hos WiMP. 'Silent Treatment' gikk dessuten nylig helt til topps i redaksjonenes lister i Dagbladet og Gaffa da de skulle kåre "Årets Beste Norske Album".

I januar og februar solgte Highasakite ut hele 10 av 12 konserter under sin første Norgesturné for året, deriblant også Oslokonserten på Rockefeller som var utsolgt på forhånd. Etter å ha trukket hele 12.000 personer til konserten under Øyafestivalen annonserte Highasakite ny Norgesturnè høsten 2014. Denne gangen klarte bandet mesterstykket å selge ut Rockefeller hele to ganger, i tillegg til utsolgte konserter i blant annet Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Fredrikstad, Sandvika, og Hamar.

Helt på tampen av det som har vært et fantastisk år for Highasakite har bandet gleden av å offentliggjøre siste del av klubbturneen for ‘Silent Treatment’. Sju heldige steder får besøk av bandet på denne turnéen, Bergen og USF Verftet står for tur lørdag 11. april. Vi forventer stor rift om billettene.

Datoer og spillesteder:
19.mars: Larvik - Bølgen Kulturhus
20.mars: Kristiansand - Kick
21.mars: Haugesund – Skala
09.april: Kolbotn – Kolben Kulturhus
10.april: Ålesund – Terminalen
11.april: Bergen – USF Verftet
30.april: Oslo – Sentrum Scene

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.