Konsert

SWANS

Post-punkere og pionérband innen industriell og mørk undergrunnsrock - nå endelig i Bergen igjen

Røkeriet USF
Torsdag 7. mai

20.00: dørene åpner

20.30: Support Okkyung Lee

21.15: Swans

Kr. 360
Forsalg på Ticketco.no

Vergeordning: vergeskjema fåes ved inngangen. Minstealder 14 år. Verge skal være  over25 år. 

Post-punkbandet Swans med Michael Gira i front er selve pionerene innen industriell og mørk undergrunnsrock, og nå besøker de endelig USF Verftet!

Bandet ble dannet i New York i 1982 og er kjent for sine brutale, støyende og repeterende låter og ekstreme tekster. Swans tilhørte opprinnelig New Yorks no wave-scene, men utviklet seinere musikken ved å blant annet inkludere akustiske partier. Etter at de hadde ligget i dvale siden 1997 ble rockemonsteret vekket til live igjen i 2010. Den første plata på tretten år, My Father Will Guide Me Up a Rope to the Sky, innfridde alle forventninger og litt til. De siste 20 årene har det dukket opp en rekke band, alt fra post-rock til heavy metal, tydelig inspirerte av Swans.
PERFECT SOUNDS FOREVER presenterer legendene i Swans i Røkeriet USF den 7.mai 2015, med  seg har de albumet To Be Kind fra tidligere i år, og den ferske EPen Oxygen.

To Be Kind er bandets tredje studioalbum siden comebacket i 2010, og kanskje et av de sterkeste albumene de har levert på lenge! Kritikerne og fans er alle enige i at comebacket er av det svært vellykkede slaget.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.