Konsert

AMERICAN SONGBOOK - MIKAEL WIEHE, EBBA FORSBERG & PLURA

Tre av Sveriges fremste artister tolker sine personlige favoritter fra den amerikanske sangskatten - på svensk

Røkeriet USF
Lørdag 14. mars
Dørene åpner kl. 19.00
Konserstart kl. 20.00
Kr 535 - Forsalg Billettservice.no tlf 81533133
Kun sitteplasser
Vergeordning for de under 18 år - last ned vergeskjema her

"American Songbook  - på svensk" er navnet på en felles turné som Mikael Wiehe, Ebba Forsberg og Plura Jonsson begir seg ut på våren 2015. Sammen kommer artistene til å tolke deres personlige favoritter fra den amerikanske sangskatten. Det betyr at publikum vil få servert svenskspråklige versjoner med låter av artister som Bob Dylan, Leonard Cohen, Tom Waits og Tom Petty.

 Mikael Wiehe og Ebba Forsberg har tidligere hatt et særdeles populært samarbeid med albumet ”Dylan på svenska” (2007). Forsberg ga ut Cohen-albumet ”Ta min vals” i 2011, som ble en stor suksess også salgsmessig.

Den siste tredjedelen i denne turnékonstellasjonen, Plura Jonsson, har gjennom en 40-år lang karriere jobbet med å overføre amerikansk musikktradisjon til det svenske språket gjennom Eldkvarn sine sanger. I Mikael Wiehe har Plura fått en samarbeidspartner som oversetter flere av hans forbilders låtkataloger.

Hver for seg er Plura Jonsson, Mikael Wiehe og Ebba Forsberg noen av Sveriges mest særpregete og respekterte artister. I en felles forkjærlighet for den amerikanske sangskatten har de funnet sammen, og forestillingen "American Songbook  - på svensk" blir en opplevelse der summen av delene kommer til å gå opp i en høyere enhet.

"American Songbook - på svensk" er en unik upplevelse for musikkelskere som i løpet av våren 2015 vil besøke hele 27 konserthus i Norge og Sverige med finale på ærverdige Cirkus i Stockholm.

Arrangør: Bergen Live i samarbeid med JS Artist og United Stage.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.