Konsert

RYAN ADAMS

NB: Konserten er utsolgt. Singer/songwriter krysset med garagerock og alternativ-country - det blir Ryan Adams det, og det blir en prima konsertkveld i Røkeriet. Support: Natalie Prass

Røkeriet USF
Torsdag 12. mars
Dørene åpner kl. 19.00
Konserstart kl. 20.00
Konserten er utsolgt.
Forsalg Billettservice.no
Vergeordning for de under 18 år - info og vergeskjema her

Tider Ryan Adams i kveld på USF: Dørene åpner 19.00/Support Natalie Prass på scenen 19.30/Ryan Adams på scenen 20.30.

I forbindelse med konserten vil vi gjøre publikum oppmerksom på et par viktige forhold:
Det er en kjent sak at Ryan Adams hadde en pause fra karrieren grunnet Ménières sykdom. Kraftig og blinkende lys kan være meget smertefullt og utløse anfall av svimmelhet og kvalme for de som har denne diagnosen. For at ikke konserten skal bli ødelagt for artisten og dine medpublikummere i salen ber vi dere ta av blitzen på kameraet og vise hensyn hvis du absolutt må ta bilder av konserten.
I henhold til avtale med artist skal barene i konsertlokalet stenge 15 minutter før Ryan Adams går på scenen kl 20.30. Det vil være anledning til å handle i baren i Sardinen (lokalet vis-a-vis Røkeriet) under hele konserten.

Bergen Live og Goldstar gir oss konserten med en renommerte amerikaneren og bandet hans i Røkeriet på USF.

Den aktive musikeren skal ut på turné i forbindelse med sitt nye, fjortende soloalbum, "Ryan Adams", som kom tidligere i høst.
Albumet har fått strålende mottakelse over hele fjøla. Den britiske bransjebibelen NME omtaler den som en fantastisk plate og trekker paralleller til Tom Petty, mens VG kaller den ”besnærende” og nevner Bruce Springsteens "Nebraska" og Bryan Adams "Reckless" i samme åndedrag.  "Ryan Adams" er oppfølgeren til "Ashes & Fire" som klatret helt opp til syvende plass på de amerikanske Billboard-listene. Det er en stor prestasjon i et vanskelig platemarked.

Ryan Adams har hatt en rikholdig karriere for sine knappe 40 år. I tillegg til å gi ut soloplater, har han spilt i rockeband  - The Cardinals, drevet med altcountry i bandet Whiskeytown, skrevet novellesamlinger og produsert album for storheter som Willie Nelson. I tillegg til å samarbeide med et vidt spekter av artister fra Weezer til Norah Jones. Puh!
Det er ingenting å si på arbeidsmoralen til Ryan Adams, det er helt sikkert. Med en rikholdig katalog å plukke låter fra, er det liten tvil om at det blir en smellvakker aften i Røkeriet i mars. Kanskje du får høre gull som "New York, New York", "Come Pick Me Up" og nyere favoritter som "Kim" og "My Wrecking Ball"?

Support er Natalie Prass.
 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.