Konsert

KATZENJAMMER

Endelig er Katzenjammer tilbake - og vi regner med at det blir full fyr i teltet når de teller opp

Røkeriet USF
Torsdag 23. april
Dørne åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Kr 350
Forsalg Billettservice.no

NB: Denne konserten var opprinnelig satt opp i februar. På grunn av sykdom ble konserten flyttet til 23. april til samme tidspunkt. Kjøpte billetter gjelder. Om du ikke kan benytte billetten 23. april kan du få den refundert der du kjøpte den- INNEN 12. APRIL.

Les mer om billetter og refundering på denne nettsiden http://www.billettservice.no/event/katzenjammer-flyttet-til-23-april-billetter/440505

Arrangøren tilbyr vergeordning for de under 18 år
- last ned vergeskjema her

Over 3 år har gått siden Katzenjammer ga ut sin siste langspiller. Siden den gang har de gått gjentatte seiersganger på flere kontinenter. Utsolgte turnéer i Tyskland, Be-Ne-Lux, Storbritannia og USA. Solgt til gull i Tyskland, spilt live på radio og TV over hele Europa, spilt i tysk såpeopera og ikke minst - spilt hundrevis av konserter for hundretusener av glade fans! I januar 2015 kommer endelig nytt album fra Katzenjammer, produsert av Victor van Vugt (Nick Cave, PJ Harvey, Beth Orton m.fl.), og denne gleden feires med stor slippfest på USF fredag 13. februar.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.