Konsert

BRAD MEHLDAU TRIO

Pianotrio i verdensklasse: Brad Mehldau / Larry Grenadier / Jeff Ballard

Sardinen USF
Fredag 17. april
Dørene åpner kl. 20.00 / konsertstart kl. 21.00
Kr 350/320/250
Forsalg Ticketco.no
Vergeordning for de under 18 år: Vergeskjema tilgjengelig i døren.
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Kun unummererte plasser.

Brad Mehldau er ei superstjerne i jazzen og har klart å kombinera å nå ut til eit breitt publikum, samstundes som han er anerkjent hjå den mest kresne flygelfetisjist. Som utøvar er han klassisk trent, men vart tidleg interessert i jazz, og har undervegs hatt eit sideblikk til pop og rock. Trioen går ikkje av vegen for å utforska musikken til Jimi Henrix, Stevie Wonder og Elvis Costello, så vel som standardlåter og eigne komposisjonar. «I enkelte forløp koker dialogen mellom Mehldaus hender så heftig at trioen låter som en kvartett.» (Terje Mosnes, Dagbladet)

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.