Konsert

THÅSTRØM

Tiden er inne. Thåström skal igjen erbore Skandinavia. En av Sveriges største artister gjennom tidene kommer med nytt album og ny turné

Røkeriet USF
Onsdag 11. mars 2015
Dørene åpner kl 19.00
Konsertstart kl 20.00
Billetter: Kr 400
Forsalg Billettservice.no her
 Vergeordning for de under 18, se info her

Thåström er for tiden i studio og legger siste hånd på sitt nye album, som vil se dagens lys i feburar måned. I begynnelsen av mars måned legger Thåström ut på veien igjen sammen med bandet sitt for en omfattende turné som tar en avstikker til Norge med konserter i Oslo og Bergen onsdag 11. mars på USF Verftet.

Svenske Joakim Thåström blir av mange regnet som en av de viktigste ankermennene innen skandinavisk punk. Som frontfigur i Ebba Grön og seinere Imperiet ga han sjangeren en lokal forankring med sitt flammende opprør mot sosialdemokratiet.

Ebba Grön har vært en uvurderlig inspirasjonskilde for en horde av skandinaviske rockeband, her hjemme eksemplifisert gjennom storheter som Turbonegro og Skambankt og nykomlingene i Honningbarna.

Thåstrøm har hatt en lang og innholdsrik karriere og har ved flere anledninger redefinert sitt musikalske virke. Med det svensk/nederlandske Peace, Love & Pitbull som var aktive på midten av 90-tallet, beveget han seg mer over i et industrielt landskap.
 
Som soloartist har han opparbeidet seg en solid fanskare med sin mørke og nesten mystiske rock. Noe som har resultert i smekkfulle konserthus og overrumplede festivalpublikummere, de gangene han har opptrådt her i landet.
 
“Skebokvarnsvägen 209” fra 2005 står som et praktverk innen skandinavisk rock. Siden den gangen har han gitt ut like fantastiske “Kärlek är för dom” og nylig “Beväpna dig med vingar”.

For fullstendig turnéliste: http://www.thastrom.se


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.