Konsert

SIMPLE MINDS

Simple Minds hylles i britisk media og BBC omtaler dem som ”one of the best live bands in the world”. Dette er en unik sjanse til å oppleve dem på klubbkonsert, tett og intimt!

Røkeriet USF
Torsdag 19. mars
Dørene åpner kl. 19.00
Konserstart kl. 20.00
Kr 585
Billetter i salg fra 26. september kl. 11.00
på Billettservice.no
Vergeordning for de under 18 år - se info her

Simple Minds ligger ikke på latsiden for tiden. Etter en sommer med en rekke festivalopptredener rundtomkring i Europa, inkludert en sterk konsert på Bergenfest i juni, offentliggjør bandet at de kommer med nytt album i november og legger ut på en omfattende turné til våren. Torsdag 19. Mars vender de tilbake til Bergen, denne gang med USF Verftet som arena. En tett og intim affære, garantert! 

Bandet spiller også i Oslo (Sentrum Scene) og Stavanger (Konserthuset) på vårturnéen, som også inkluderer nærmere 30 konserter i Storbritannnia!

Simple Minds hylles for tiden i britisk media. BBC omtaler dem som ”one of the best live bands in the world”, Musikktidsskriftet NME inkluderte Simple Minds i en oversikt over de 100 mest innflytelsesrike bandene, og Mojo Magazine skriver i en større sak at ”the cool kids kind of dug them all along”, og henviser til blant annet Primal Screams Bobby Gillespie, James Dean Bradfield i Manic Street Preachers og The Horrors’ Rhys Webb samt The Killers og Radiohead.

Konserten presenteres av Bergen Live og Goldstar

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.