Film

BIFF: SONG FROM THE FOREST

Louis Sarno hørte en sang på radio - en sang som ikke lignet på noe han hadde hørt før. Han besluttet å finne melodiens opphav

Cinemateket USF
Billetter - Onsdag 24. september kl. 15.45
Billetter - Tirsdag 30. september kl. 17.15

Se billettinformasjon på BIFF sine nettsider her

Han endte opp hos Bayaka-stammen i den sentralafrikanske regnskogen. Der fant Louis et nytt hjem, og han reiste aldri tilbake til New YorkGjennom 25 år har han samlet over 1000 timer med den unike Bayaka-musikken. Han ble raskt tatt opp som et medlem av stammen, og fikk også en sønn der. Men da sønnen Sademi som baby ble livstruende syk, gav Louis ham et løfte om å en gang vise ham stedet hvor han selv kom fra. Når Sademi så blir tretten år gammel er tiden kommet for å overholde dette løftet, og sammen setter de kursen mot den urbane jungelen New York.

SONG FROM THE FOREST er en finstemt og fascinerende dokumentar som utspiller seg i møtet mellom skyskrapere og regnskog. Louis og Sademi reiser til New York og møter Sarnos gamle venner, deriblant regissøren Jim Jarmusch. Ved hjelp av vakre naturbilder og et spennende lydspor, fortelles den rørende historien om en far og en sønn på vei hjem.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.