Konsert

BIGBANG - UTSOLGT

Det blir GOD JUL i år også, med Bigbang i Røkeriet USF!

Røkeriet USF
Torsdag 18. desember
Dørene åpner kl. 20.00 / konsertstart kl. 21.00
UTSOLGT
Vergeordning for de under 18 år - se informasjon her

For Bigbang-fans kommer alltid julen tidlig, og torsdag 18. desember er trioen på plass i Bergen og USF Verftet med et elektrisk konsertsett det lukter svidd av. Bigbangs julekonserter er en årviss tradisjon, og Bergen i 2014 er selvsagt ikke noe unntak!

Bigbang har helt siden starten i 1992 vert et av Norges aller fremste liveband, noe de har bevist igjen og igjen. I tillegg har de opprettholdt et imponerende nivå på den etter hvert svært så innholdsrike albumkatalogen.

I fjor kom "The  Oslo Bowl", som blant annet ble omtalt som et nytt Bigbang-høydepunkt  i VG. Og karakterisert som "låt-for-låt, et av de beste de har laget". Dagbladets anmelder Øyvind Rønning var ikke snauere enn at han trillet en sekser og kalte platen Bigbangs svar på The Rolling Stones-klassikeren "Exile on Main Street".

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.