Debatt

BIFF DEBATT: Overvåkningssamfunnet og personvernet

Se aktuelle filmer og bli med på debatt om emnet med Gisle Hannemyr, Per Rune Henriksen, Sveinung Rotevatn og Georg Apenes med Øyvind Strømmen som moderaor

Tirsdag 29. oktober fra kl. 12.00.
Cinemateket USF.
Alle filmer kr 85. Debatt kl. 19.00 er inkludert i billettprisen til "Google and the world brain".

Filmer om overvåkning og personvern er et av gjennomgangstemaene under årets festival. Vi viser en rekke filmer om temaet mellom kl. 12.00 og 20.00 på Cinemateket USF:

Etter filmvisningen av GOOGLE AND THE WORLD BRAIN kl. 17.15 blir det debatt om overvåkning og personvern kl. 19.00 med: Gisle Hannemyr, Universitetslektor ved Universitetet i Oslo // Per Rune Henriksen, Stortinget, Arbeiderpartiet // Sveinung Rotevatn, Stortinget, Venstre // Georg Apenes, styremedlem i «Digitalt personvern» og tidl. direktør for Datatilsynet // Moderator: Øyvind Strømmen, journalist


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.