Konsert

Jazzout: Colin Stetson solo

Kjent som bandsaksofonist - no på USF med digert horn og speleteknik som vekker oppsikt

Colin Stetson har du nok høyrd som saksofonist bak Bon Iver, Arcade Fire eller Tom Waits. Åleine tar han hornet på nye og ukjende eventyr der du fånyttes ser etter loopboksen før du innser at han lager alle lydane i sanntid heilt sjølv. Stetson har utvikla eit uvanleg solokonsept for bass-saksofon. Med sirkelpust, gigantiske lunger og sjølvutvikla instrumentteknikk framfører han musikk som går frå rått til hypnotisk.

Les meir om Stetson på allmusic.com

Høyr på Myspace

Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00.

GRATIS ADGANG


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.