Film

FILM: DISTURBING THE PEACE, AI WEIWEI 2009

Lao Ma Ti Hua. Regi: Ai Weiwei, Kina, 2009. . Musikk: Zuoxiao Zuzhou. Medv: Ai Weiwei m.fl. Digital video, farger, 1 t 19 min.

Disturbing the Peace
Disturbing the Peace er en dokumentarfilm om en hendelse 12. august 2009 under rettsaken mot Tan Zuoren. Zuoren ble siktet for "å oppfordre til undergraving av statsmakten". Politiet i Chengdu anholdt vitner under rettsaken mot menneskerettighets-advokaten Zuoren, noe som er en obstruksjon av rettferdighet. Tan Zuoren ble tiltalt som et resultat av hans undersøkelser og spørsmålstilling ved studentene som ble ofre for jordskjelvet i Wenchuan i mai 2008, hvor han fokuserte på korrupsjonen som førte til dårlige bygningskonstruksjoner. Tan Zuoren ble dømt til fem år i fengsel.

red.

Billetter selges ved inngangen like før visning

Kr 80 ordinær
Kr 40 medlem
Kr 100 medlemsskap i Cinemateket/Bergen FilmklubbTilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.