Film

BIFF: 5 BROKEN CAMERAS, 2011

Fem knuste kameraer med en sterk historie fra Vestbredden.

Den palestinske bonden Emad Burnat kjøper sitt første kamera i 2005, da hans yngste sønn blir født. På samme tid vokser motstanden i landsbyen Bil'in mot israelske bosetninger som kryper stadig nærmere landsbyen og okkuperer mer og mer av den dyrkbare jorda. Emads kamera og hans sønn Gibreel observerer bulldosere som river opp oliventrær, israelske soldater i sammenstøt med landsbybefolkningen og den gradvise byggingen av muren som stenger palestinerne ute.

Innbyggerne tviholder på ikke-voldelige idealer i kampen mot et undertrykkende regime. Med kameraet som et innbilt skjold stiller Emad seg i midten av konflikten. 5 BROKEN CAMERAS er en personlig og sterk historie hvor vi gjennom Emads kameralinse følger hans familie og landsbyens demonstrasjoner gjennom fem dramatiske år.

Mer info: http://www.biff.no/filmbase/2012/5_broken_cameras.html

Billetter: http://purchase.filmweb.no/TicketSale/ChooseSeats.aspx?showId=710837

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.