Konsert

BERGEN JAZZFORUM: CHRIS DAVE & DRUMHEADZ

Fredag 2. november er det klart for virtuos og funky trommejazz i Sardinen USF


CHRIS "DADDY" DAVE trommer
BRAYLON LACY bass
KEBBI WILLIAMS saksofon
ISAIAH THOMAS gitar
CLEO SAMPLE tangentar

Slå saman musikarar frå Erykah Badu, Mos Def, Outcast og D'Angelo og den kulaste trommeslagaren i verda, og du er på ei funky reise det er umogleg å sitje stille til. Chris "Daddy" Dave har også bakgrunn frå banda til Me'shell N'Degeocello, Kenny Garrett og Dolly Parton. Ekstremt virtuost, men samstundes svingande og dansbart.

Chris Dave si heimeside


Chris Dave på Youtube

Billetter i forsalg på Billettservice. Bruk lenken til venstre.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.