Konsert

AVGARDE: DANS LES ARBRES

Dans Les Arbres presenterer:

"Nydeleg klangseilas"

Xavier Charles, klarinett, harmonika/
Ivar Grydeland, gitar & preparert banjo, sruti box
Christian Wallumrød, preparert piano, harmonium
Ingar Zach, bass trommer og perkusjon

Fredfylt og kontemplativt, komplekst og harmonisk. Alltid originalt. Improvisasjonskvartetten Dans les Arbres byr på ei klangreise saman med alltid søkande Wallumrød i spann med franske Xavier Charles og SOFA-grundarane Ingar Zach og Ivar Grydeland.

I samarbeid med Bergen Jazzforum

GRATIS ADGANG.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.