Konsert

BERGEN JAZZFORUM: SWEDISH AZZ

Kva er dette då? Jo, jazz på Svenska i moderne drakt.
Med Mats Gustafsson og Per Åke Holmlander i spissen, kjem 5 improvisatørar med kjærleik og respekt for svensk jazz frå 50- og 60-talet. Dette stopper dei ikkje i å gje desse sterke, lyriske melodiane heilt ny drakt med elektronikk og fri improvisasjon.

Tradisjonsmusikk med samtidsstruktur og moderne lydbilete - det er mogleg at det er det det er.

MATS GUSTAFSSON saksofon, elektronikk
PER-ÅKE HOLMLANDER tuba, cimbasso
KJELL NORDESON vibrafon DIEB13 turntables og elektronikk
ERIC CARLSSON trommer

Dørene åpner kl. 21:00. Konsertstart kl. 22.00.

Billetter i forsalg på Billettservice (bruk lenken til venstre på siden) og ved inngangen.

Se også Bergen Jazzforums nettsider.

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.