Konsert

BERGEN JAZZFORUM: MORNING HAS OCCURRED - JAZZ I SIKTE VINNAREN 2012

Jazz i sikte-juryen fann ein verdig vinnar i Morning has occurred med musikkstudentar frå Griegakademiet. Bandet stiller med eigne komposisjonar i ein kuriøs blanding av popformat og impro. Stilmessig er dei innom jazz, frijazz og ein dose samtidsmusikk. Kvartetten byggjer musikken rundt eit groovebasert komp med sterke melodiar og fokuserar på å gje alle instrumenta ei likestilt rolle.

Bandet består av
NATALIE SANDTORV vokal
MARTE MAALAND EBERSON piano, rhodes
SEBASTIAN KITTELSEN kontrabass
MATS MÆLAND JENSEN trommer

Les om Jazz i sikte og bandet i BT-artikkel her.

Hør musikken på Myspace her

Dørene åpner kl. 21:00. Konsertstart kl. 22.00.

Billetter i forsalg på Billettservice (bruk lenken til venstre på siden) og ved inngangen.

Se også Bergen Jazzforums nettsider.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.