Konsert

BERGEN JAZZFORUM: MARIA JOAO & MARIO LAGINHA

Leikande og eksplosiv musikk

Då Maria João spelte inn si første plate i 1983 var det Laginha som var pianisten, og samarbeidet deira har no vart i over 25 år.

Sjølv har ho snart 20 plater i eige namn og har mellom anna jobba med Joe Zawinul og Jan Gunnar Hoff. Med ein melankolsk inderlighet frå fadoen og ein stemmeprakt på høgoktan er dette perfekt å varma seg på ein haustkveld i Sardinen USF.

Mer om Maria Joao på Wiki

Youtubeklipp her


Dørene åpner kl. 21:00. Konsertstart kl. 22.00.

Billetter i forsalg på Billettservice (bruk lenken til venstre på siden) og ved inngangen.

Se også Bergen Jazzforums nettsider.
 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.