Konsert

BERGEN JAZZFORUM: DANIEL LANOIS

Multitalent med definisjonsmakt
DANIEL LANOIS gitar, vokal

BRIAN BLADE trommer
JIM WILSON gitar, bass

Alle har høyrd lyden av Daniel Lanois. Som produsent for Peter Gabriel, Bob Dylan, U2 og Neil Young har han definert korleis pop og rock skal låte for ein heil generasjon. Som soloartist står han minst like stødig som låtskrivar, tekstforfattar og vokalist.

Med seg har han Brian Blade, med Joni Mitchell, Bob Dylan, Wayne Shorter, Seal, Bill Frisell og Emmylou Harris i skjeftet og Jim Wilson med bakgrunn frå Henry Rollins, George Clinton og Anthrax(!).

Daniel Lanois si heimeside
Daniel Lanois på YouTube

Forsalg på Billettservice.no. Bruk lenke til venstre på sida.

Se også www.bergenjazzforum.no

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.