Konsert

BERGEN JAZZFORUM: BILL FRISELL

BILL FRISELL gitar
GREG LEISZ mandolin, pedal steel
TONY SCHERR bass
KENNY WOLLESEN trommer

Frå støy til americana, frå frijazz til køntri; Bill Frisell har spelt det meste og med dei fleste. Med ei oppfinnsom tilnærming til alt han gjer, og med ei unik frasering har han i fleire tiår markert seg som ein av verdas mest innovative gitarister.

Etter å ha utforska amerikansk tradisjonsmusikk dei siste åra, kjem han no med ein konsert beståande av John Lennon-låter, tru mot kjelda, men med velkjend Frisell-twist.


Billetter i salg på Billettservice.no. BRuk lenke til venstre på sida.
Bruk lenke til venstre.

Se også www.bergenjazzforum.no.

Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.