Konsert

MARVIN MED SINGELSLIPP

"Tinker Bell" er første låt som treffer konsertpublikummets ører fra Marvin, som forøvrig er beviset på at det aldri er for sent. At toget ikke er gått. Det er mange måter å takle midtlivskriser på, men å debutere som popartist i en alder av snart 50 er mindre vanlig. For Marvin ble det naturlig. Sardinen USF 20. mai.

Hver uke kan du se hans skarpe strek kommentere aktuelle saker i avisene Morgenbladet, Vårt Land og Bergens Tidende. Det har han gjort i mange år. I tillegg er han prisbelønnet bokillustratør og barnebokforfatter. Men i 2008 skjedde det noe. Han kjente et behov for å lage musikk av historiene sine. Han kjøpte sin første gitar, og gikk i gang med å skrive sanger. Og han merket for første gang i livet at han kunne synge. Resultatet kan du høre her. Tinker Bell er en ny variant av James M. Barries kjente eventyr om Peter Pan. En enkel historie om mørk kjærlighet.

Dette blir første smakebit på albumutgivelsen There ́s another green, som kommer høsten 2012. Det blir en minikonsert med Marvin og hans nye band: Thomas Dahl (gitar), Sigbjørn Apeland (tangenter), Halvor Folgerø (bass) og Kåre Opheim (trommer)

Augustin og Grand Terminus er sponsor for arrangementet og byr på et glass drikke og litt å spise til gjestene. Baren i Sardinen er åpen og Kafe Kippers er åpen, som alltid.

Gratis adgang.

Lenke til facebookevent


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.