Konsert

BERGENLIVE: KID INK

Den Los Angeles baserte rapperen Kid Ink startet sin karriere som produsent, og jobbet blant andre med Sean "Diddy" Combs, Sean Kingston, Yung Berg og Nipsey Hussle.

Han plukket opp mikrofonen for bare noen år siden, og har siden debuten i 2010 med  mixtapen ”Crash Landing”  (50.000 downloads) opplevd en eventyrlig framgang. Hans andre mixtape ”Daydreamer” hadde 150.000 downloads på kun en uke, og ble gjestet av blant andre Meek Mill og Cory Gunz.  Kid Ink er med på magasinet XXL sin 2012 Freshman Class, med andre ord er han en av de rapperne man forventer får sitt store gjennombrudd dette året. Den tatoveringsglade Kid Ink slapp sitt debutalbum 12. juni med tittelen “Up & Away “.

Dørene åpner kl. 20:00.

Billetter i forsalg på Billettservice.no

Aldersgrense 18 år.

Kid  Ink web

Kid Ink på Youtube
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.