Konsert

UGRESS LIVE CINEMA

Dette er live elektronika for kino. Musikken er energisk filmatisk, stemningen dunkelt eventyrlig.

Cinemateket USF presenterer:

Ugress Live
Filmmusikk. Musikerne sklir ubesværet fra supplerende lydlandskaper til uttryksfulle improvisasjoner. Film, grafikk og animasjon fyller lerretet og skaper en fengslende atmosfære mellom live musikk og live kino.

Ugress er et prosjekt fra den bergenske artisten og komponisten Gisle Martens Meyer. Bandet har hittil utgitt fire studioalbum og komponert musikk til flere filmer, tv-serier og dataspill. Martens Meyer har lang erfaring med å utforske krysningsfeltet mellom film og musikk. Ved siden av Ugress og andre artistprosjekter, har han komponert musikk til kinodokumentaren Pushwagner (2011), samarbeidet med Ballettlaboratoriet hos Nasjonalballetten og laget musikken til TV-seriene "Kometkameratene" og "Barnas Supershow".

Med seg på konserten har Ugress invitert en av Norges mest spennende instrumentalister Thomas T. Dahl på elgitar.
Han har gjestspilt med Ugress ved flere tidligere anledninger, og har spilt med blant andre Ephemera, Krøyt, BMX og Jazzkraftwerk. Han har bakgrunn fra jazzlinjen på NTNU og underviser på Griegakademiet i Bergen.

Kr 80 ordinær
Kr 40 medlem
Kr 100 medlemskap Cinemateket/Filmklubben

Billetter selges ved inngangen.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.