Konsert

PUBKVELD MED NORDLANDSKORET OG GJESTER

Tiden er igjen inne for at Nordlandskoret inviterer sangglade folk til pubkveld på USF. Det har vært en stor suksess de siste årene, med fulle hus og topp stemning. Også denne gangen blir det et variert program med folkeviser, drikkeviser, shanties, sakralmusikk og popmusikk. Det er også en liten avdeling med solistinnslag og selvfølgelig masse gode historier underveis!

Som gjester på scenen denne gangen er Sangforeningen Forum og Haukeland Songlag.

Alle er velkomne, enten en liker å synge eller bare høre på.

Billetter kr 100 kjøpes ved inngangen.

Nordlandskoret på facebook.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.