Konsert

JAZZMATINE - GIG AKADEMIET PRESENTERER ØSTKLANG

Så er det tid for GIG Akademiet igjen. Dette er et samarbeid mellom Vestnorsk Jazzsenter og Griegakademiet, der studentene ved jazzlinjen får utfolde seg på byens jazzscene nr. 1, Sardinen på USF.

Medlemmene i Østklang møttes på jazzlinjen på Griegakademiet. Til vanlig har med tubaisten Steffen Granly. Denne gangen har de gleden av å ha med seg bassisten Sigurd Hole i Granlys plass. De spiller låter komponert av Wallace og Eberson. Tekstene er skrevet av Wallace.

Musikken inneholder store dynamiske kontraster og fokuset veksler mellom det rytmiske, det melodiøse og det klanglige. Uttrykket er en moderne tilnærming til jazz.

Karoline Wallace-vokal
Marte Eberson-piano
Mats Mæland Jensen-trommer
Sigurd Hole: Gjestebassist

Arrangementet er GRATIS.

Facebookevent her.
 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.