Konsert

URBAN CONNECTION

Steinar Raknes - bass
Håkon Mjåset Johansen - trommer
Frode Nymo - saxofon

Konsertstart kl. 22:00

Utruleg nok er det femten år sidan bandet starta som ein eksamenskonsert i Trondheim. I dag står dei samla og kvar for seg som mellom dei mest spanande jazzarane i Noreg, dei tre har brei erfaring frå mellom anna Chick Corea, Come Shine, Motif og Michael Brecker, såvel som eigne soloprosjekt. Energisk, swingande jazz med rockefot.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.