Konsert

BERGEN STRYK: SJOSTAKOVITSJ + MAGNET

Bergen Stryk er en gruppe på 14 musikere med tilknytning til Bergen Filharmoniske Orkester. Gruppen tar utgangspunkt i det tradisjonelle klassiske repertoaret for kammerorkester, samtidig som de leker og eksperimenterer med ulike sjangre, scener og konsertformer. Stedet er Sardinen USF 13. mai.

Denne kvelden i serverer de sammen med den plateaktuelle Bergensartisten Magnet en saftig blanding av brutal klassisk musikk og myk pop.

Sjostakovitsj: Kammersymfoni opus 100a
Magnet: Magnet String Suite

I 2007 var medlemmer av Bergen Stryk med på innspillingen av bergensartisten Magnets "The Simple Life", en plate som ga ham Spellemannprisen for Beste Mannlige Artist i 2008. Denne kvelden spiller de låter herfra pluss materiale fra hans nye plate, "Ferrofluid".

Dørene åpner kl. 19:00. Konsertstart kl. 20:00. Konserten varer ca. 70 minutter

Billetter på forsalg Billettservice.no, bruk lenken til venstre, eller ved inngangen. Kr 200/150 + billettavgift

Arr: Siri Hilmen 92060626Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.